CFR Cluj a câștigat aseară, în prelungiri, cea de-a patra Cupă a României din palmares

PUBLICITATE - Pentru detalii ne puteți contacta la admin@transilvanianews.com

Arena Națională a fost scena unor momente extrem de emoționante, suporterii dinamoviști pregătind o coregrafie impresionantă în memoria lui Patrick Ekeng. În minutul 14 (numărul purtat cu mândrie de Patrick), Ovidiu Hațegan, singurul arbitru din România care va conduce meciuri la UEFA EURO 2016TM, a întrerupt marea finală pentru un moment de reculegere.

Meciul a fost lider de audiență pe toate segmentele de public, fiind urmărit de aproape 1.5 milioane de telespectatori la nivel național, pe întreg intervalul de difuzare, între 21:38 — 00:18. Cel mai urmărit minut al competiției, de la 21:49, a reunit aproape 1.9 milioane de telespectatori.

La nivelul publicului comercial, cu vârsta cuprinsă între 18 și 49 de ani, meciul a fost lider de audiență, obținând 8.9 puncte de rating și 25.1% share, în timp ce postul de televiziune de pe locul doi a înregistrat valori de aproape 2 ori mai mici: 4.9 puncte de rating și 13.8% share.

Prima repriză a fost dominată de echipa din Ștefan cel Mare, prin cele două goluri marcate de Gnohere (minutul 23) și Bicfalvi (minutul 35). Imediat după pauză, în minutul 48, Ruiz înscrie pentru CFR printr-un șut puternic din afara careului. În minutul 89, Lopez a relansat soarta meciului, egalând printr-o lovitură de cap. Finala Cupei României s-a decis la penalty-uri, scor 5-6 pentru CFR Cluj, Marc apărând penalty-ul lui Rotariu.

Diseară, de la 21:45, PRO TV transmite LIVE finala Europa League dintre Liverpool și Sevilla. Este pentru prima oară când cele două echipe se întâlnesc în competi?ia UEFA. Sevilla este extrem aproape de al treilea trofeu consecutiv. De cealaltă parte a baricadei, Liverpool stă la fel de bine: a câștigat trei cupe UEFA în 1973, 1976 și 2001.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here