14 accidente GRAVE de circulație produse pe șoselele din Sălaj, în luna aprilie

PUBLICITATE - Pentru detalii ne puteți contacta la transilvanianews24@gmail.com

Zeci de acțiuni cu efective mărite au desfășurat polițiștii rutieri în luna aprilie a acestui an. Oamenii legii auacţionat cu precădere pentru descurajarea încălcării normelor rutiere de către participanţii la traficul rutier şi prevenirea implicării acestora în accidente de circulaţie.

Cu toate măsurile luate şi activităţile întreprinse, pe șoselele din Sălaj, au fost înregistrate în luna aprilie 2016, 14 accidente de circulație grave soldate cu doi morți și 13 răniţi grav.

Principalele cauze ale producerii accidentelor au fost neatenția, imprudența la volan, depășirea neregulamentară și traversarea neregulamentară.

Pentru a preîntâmpina producerea unor astfel de evenimente, Inspectoratul de Polițe Județean Sălaj recomandă șoferilor să circule cu atenție sporită și să respecte regulile de circulație.

PUBLICITATE - Pentru detalii ne puteți contacta la transilvanianews24@gmail.comvivacredit.ro

De asemenea, pietonilor le recomandăm să traverseze drumurile publice numai prin locurile special amanajate unde sunt indicatoare și marcaje pentru trecerea pietonilor, după ce s-au asigurat că din ambele sensuri nu se apropie niciun autovehicul.

PUBLICITATE - Pentru detalii ne puteți contacta la transilvanianews24@gmail.com

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here