Mureș: Femeie cercetată după ce a dat mită, 1.000 de lei, unui polițist! Avea permisul suspendat pentru alcool la volan

PUBLICITATE - Pentru detalii ne puteți contacta la admin@transilvanianews.com

O femeie cercetată după ce a oferit 1000 de lei unui poliţist pentru ca acesta să nu-şi îndeplinească atribuţiile de serviciu. Incidentul a avut loc pe 15 mai, puțin după miezul nopții, atunci când poliţiştii Secţiei de Poliţie Rurală Miercurea-Nirajului, au oprit în localitatea Măgherani, un autoturism condus de către o persoană al cărei permis era reţinut.

După legitimarea persoanei, poliţiştii au stabilit că este o femeie, de 47 de ani, al cărei permis era reţinut din data de 12.08.2015, pentru conducere sub influenţa alcoolului (2,00 g/l alcool pur în sânge).

Conducătoarea auto a fost condusă la sediul Postului de poliţie Eremitu unde aceasta insista să ofere 500 de lei, pentru ca poliţiştii să nu-şi îndeplinească atribuţiile de serviciu, în scopul de a nu se întocmi dosarul penal pentru săvârşirea infracţiunii de conducerea unui autovehicul fără permis de conducere.

La data de 16.05.2016, în baza sesizării, ofiţeri din cadrul Serviciului Judeţean Anticorupţie Mureş coordonaţi de un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Mureş au prins în flagrant, femeia, de 47 de ani, care a fost surprinsă în timp ce oferea 1000 de lei, unui agent de poliţie.

Cercetările sunt continuate pentru infracţiunea de dare de mită.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here