Bistrița-Năsăud: Incendiu violent în localitatea Maieru

PUBLICITATE - Pentru detalii ne puteți contacta la admin@transilvanianews.com

Incendiu violent în această dimineață. La ora 02.05, prin numărul unic de urgență 112, a fost anunțat un incendiu la o casă situată în localitatea Maieru, iar flăcările ajunseseră până la o casă de locuit învecinată.

Garda de intervenție Sângeorz – Băi a acționat, mai bine de patru ore, cu două echipaje de stingere și un echipaj de prim ajutor SMURD. La operațiunile de stingere au participat Serviciile Voluntare pentru Situații de Urgență din localitățile Maieru şi Rodna. Acțiunile au fost orientate spre localizarea şi lichidarea focarelor, dar şi pentru izolarea acestora, pentru a nu se extinde la mai multe obiective învecinate.

Din fericire, nu au fost înregistrate victime omenești, persoanele din casa respectivă au reușit să se evacueze din zona de manifestare a incendiului. După finalizarea intervenției, în urma cercetărilor efectuate la locul incendiului, s-a stabilit faptul că evenimentul a fost provocat, cel mai probabil, de un coș de fum defect sau necurățat corespunzător.

Au ars acoperișul casei de la care a izbucnit incendiul, pe o suprafață de cca. 90 mp, acoperișul unei anexe, pe o suprafață de 100 mp și s-au degradat pereții și tavanul acesteia, elemente de mobilier şi electrocasnice, dar şi 10 mp de streașină, două gemuri termopan și fațada casei învecinată, ce risca să fie cuprinsă în totalitate de flăcări.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here