Brașov: Vacanță de o mie de dolari… salvată de polițiștii locali!

PUBLICITATE - Pentru detalii ne puteți contacta la admin@transilvanianews.com

Doi turiști îndrăgostiți riscau să rămână fără bani, documente și fără telefoanele mobile în plin centrul Brașovului. Salvatorii lor au fost polițiștii locali, care au intrat în posesia obiectelor de valoare pierdute de tinerii turiști.

O filipineză și prietenul ei român, aflați într-o plimbare prin oraș, la sfârșit de săptămână, s-au odihnit și au admirat arhitectura cetății pentru doar câteva minute de pe o bancă din strada Michael Weiss. Suficient cât să își piardă… geanta. Aceasta a fost observată de muncitorii de la salubritate, care au predat lucrurile, echipajului de la Locală. La verificarea conținutului, surpriză! Polițiștii locali au descoperit în poșeta abandonată de turiști suma de o mie de dolari, două telefoane mobile și documentele, cu ajutorul cărora au și fost identificate persoanele respective.

Românul și filipineza au fost extrem de fericiți că vacanța lor a fost salvată și au insistat să le mulțumească în scris polițiștilor locali pentru profesionalism și solicitudinea de care au dat dovadă oamenii legii. Cu această ocazie, a fost menționat agentul Dorin Milea, care s-a ocupat de cazul celor doi turiști.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here