Covasna: Accident rutier pe DN 11 în localitatea Chichiș

PUBLICITATE - Pentru detalii ne puteți contacta la admin@transilvanianews.com

Duminică, 15 mai 2016 în jurul orei 12:45, pe Drumul Național 11, la intrarea în localitatea Chichiș dinspre județul Brașov, a avut loc un accident rutier în urma căruia patru persoane au suferit răni ușoare.

Din cercetările efectuate de polițiștii care s-au deplasat la fața locului s-a stabilit că șoferul unui autoturism, un bărbat de 41 de ani, care se deplasa dinspre Brașov, cel mai probabil pe fondul oboselii, ar fi ațipit la volan și a pătruns pe contrasens unde a acroșat un autobuz după care s-a ciocnit frontal cu un autoturism, care circula regulamentar.

În urma impactului a rezultat rănirea ușoară a șoferului autoturismului care circula regulamentar, un bărbat de 32 de ani, precum și a două femei de 28 și 68 de ani și a unei minore de 3 ani.

Pentru aproximativ o oră și jumătate, circulația în zonă s-a desfășurat pe un singur fir, alternativ.

Cercetările sunt continuate pentru a se stabili toate împrejurările producerii acestui eveniment.

Polițiștii recomandă șoferilor să respecte timpii de conducere și de odihnă și să nu se urce la volan dacă se simt obosiți. Dacă este necesar să plecați la un drum lung, faceți pauze dese, iar dacă simțiți oboseala, trageți pe dreapta și acordați-vă câteva minute pentru a vă odihni. Respectând aceste reguli simple pot fi evitate adevărate tragedii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here