Percheziții la persoane bănuite de trafic și consum de droguri! Polițiștii au confiscat 2 kilograme de cannabis

PUBLICITATE - Pentru detalii ne puteți contacta la admin@transilvanianews.com

În această dimineaţă, polițiștii din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Tîrgu Mureş și procurorii D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Tîrgu Mureş au efectuat 43 de percheziții domiciliare, pentru destructurarea unei grupări infracţionale specializate în trafic de droguri de risc și de mare risc.

La data de 12 mai a.c., polițiștii din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Tîrgu Mureş și procurorii D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Tîrgu Mureş au efectuat 43 de percheziții domiciliare,  în  judeţele Mureş şi Cluj.

Perchezițiile au vizat destructurarea unei grupări infracţionale specializate în trafic de droguri de risc și de mare risc, în principal pastile ecstasy, cocaină, amfetamine, dar și cannabis și etnobotanice.

În urma perchezițiilor, au fost ridicate peste 2 kilograme de cannabis uscat, pastile ecstasy și peste 100 de grame de praf alb, susceptibil a fi cocaină.

25 de persoane au fost conduse la sediul DIICOT- Târgu Mureș, pentru audieri.

La acțiune participă aproximativ 150 de polițiști din cadrul  structurilor  de combatere a criminalităţii organizate din Târgu Mureş, Cluj, Alba şi Brașov şi peste 180 de jandarmi.

Suportul de specialitate a fost asigurat de către Direcţia Operaţiuni Speciale din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here