Bistrița-Năsăud: Două persoane reținute, bănuite de furturi în valoare de peste 500.000 de lei

PUBLICITATE - Pentru detalii ne puteți contacta la admin@transilvanianews.com

Doi bărbați bănuiți de comiterea mai multor furturi cu un prejudiciu de peste 500.000 de lei au fost reținuți de polițiștii din Bistrița-Năsăud.

În cursul zilei de ieri, poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bistriţa Năsăud au depistat în flagrant delict, în municipiul Bistriţa, doi bărbaţi, unul din Cluj-Napoca şi altul din Bistrița-Năsăud , bănuiţi de comiterea a trei furturi din locuințe, fapte săvârșite prin efracție, în perioada martie-mai 2016.

Prejudiciul total cauzat este în valoare de peste 500.000 de lei, constând în bani și bijuterii.

În urma percheziţiilor efectuate la domiciliile şi în autoturismele suspecţilor, au fost găsite bijuterii sustrase, în valoare de 20.000 de lei, 8.700 de lei, 1.800 de euro, precum și dispozitive electronice şi ustensile folosite la comiterea infracțiunilor.

Cei doi suspecţi au fost reţinuți pe bază de ordonanță, pentru 24 de ore, urmând să fie prezentaţi judecătorului de drepturi și libertăți, cu propunere de arestare preventivă, pentru o perioadă de 30 de zile.

Acţiunea s-a realizat cu suportul de specialitate al Direcţiei Operaţiuni Speciale din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române, în cooperare cu Serviciului de Combatere a Crimei Organizate Bistriţa-Năsăud.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here