Târgul de carieră ‘STUDENT JOBS’ – Primul pas spre o carieră de succes !

PUBLICITATE - Pentru detalii ne puteți contacta la admin@transilvanianews.com

Biroul de Orientare în Carieră a Studenților, Consiliere Psihologică și Alumni din cadrul Universității ‘Lucian Blaga’ din Sibiu are plăcerea de a vă invita să participați în data de 11 mai 2016, la o nouă ediție a Târgului de carieră ‘STUDENT JOBS’. Partener principal la această ediție este BearingPoint.

Evenimentul va avea loc în clădirea Universității ‘Lucian Blaga’ din Sibiu, strada Lucian Blaga, nr. 2A (foyerul Bibliotecii Centrale Universitare), între orele 9.30-16.30.

Târgul de carieră’ STUDENT JOBS’ are ca obiective facilitarea accesului studenților, masteranzilor și viitorilor absolvenți de la toate specializările facultăților Universității ‘Lucian Blaga’ din Sibiu pe piața muncii și crearea de parteneriate viabile între mediul de afaceri și cel academic.

La această ediție, firma ADECCO va susține un workshop pe tema CONSTRUIEȘTE-ȚI UN BRAND PERSONAL DE SUCCES.

Firme partenere la acestă ediție sunt: BearingPoint, Keep Calling, Adecco, Kuka Systems, Stefanini, Sykes, Visma Software, NTN-SNR Rulmenți, EBS România, Manpower, CGS, KFC, Conectys, Star Assembly, Continental Automotive System, DesleeClama România, Indsoft, KPMG România.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here