Alba: Willy William, James Arthur și Inna, vor concerta la Festivalul ”Alba Fest”

PUBLICITATE - Pentru detalii ne puteți contacta la admin@transilvanianews.com

Asa cum se stie, sau ar trebui sa se stie, Alba Fest nu este un eveniment de inertie, ci singurul festival care a exclus tot ce era in plus, aducand pe scena lui superlativele absolute ale momentului. Surprinzator prin prospetimea din fiecare an a line-up-ului, convingator prin efervescenta si spiritul publicului, Alba Fest este emblema evenimentelor din Cealalta Capitala.

Peste 30 000 de participanti in fiecare an,  peste 40 000 watts de sunet consumati, cel putin 3 zile de muzica buna in forma cea mai pura, si 100% ocupare la cazare, cam asta inseamna in cifre si date festivalul din Cetate, singurul cu cea mai sanatoasa crestere din Transilvania. Desfasurat in cea mai mare cetate a Romaniei, evenimentul devine de neocolit de mii de tineri care aleg sa-si intalneasca idolii in regim de gratuitate si sa se distreze la preturi nepiperate. La toate acestea, adaugati precizia si consistenta cu care acest eveniment este conectat la intreaga tara prin cele mai importante canale de comunicare.

Ca sa fie mai clar….. ziua de sambata, 28 mai, show total!

Evenimentul din 2016 este forma de facto a podiumului celor mai actuale clasamente muzicale. Este diferenta dintre a auzi o piesa si a avea pe scena cea mai ascultata piesa a anului cantata de Willy William, James Arthur sau Inna. O zi de festival care atinge si depaseste criteriile de top in privinta productiei, de la scena pana la ultimul efect pirotehnic. Poate, singurul festival in care “acces gratuit” inseamna acces garantat la un show absolut, cu artisti a caror faima e depasita doar de numarul de hit-uri. (Primăria Alba Iulia)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here