Play-off-ul Ligii I: A.S.A Târgu Mureș – Steaua București, duminică 8 mai

PUBLICITATE - Pentru detalii ne puteți contacta la admin@transilvanianews.com

Duminică, 08 mai a.c., Gruparea de Jandarmi Mobilă Târgu Mureș va asigura măsurile de ordine și siguranță publică cu ocazia ultimei partidei de fotbal din play-off-ul Ligii I

Gruparea de Jandarmi Mobilă Târgu-Mureș, va asigura, cu un efectiv de aproximativ 130 jandarmi operativi, măsurile specifice de asigurare ordine publică, cu prilejul partidei de fotbal dintre echipele A.S.A. Târgu Mureș și Steaua București, meci din play-off-ul Ligii I de fotbal.

Meciul va debuta la orele 21.00, pe stadionul Trans-Sil din Târgu Mureș, iar în ședința tehnică, dintre reprezentanții Jandarmeriei, Poliției, Clubului A.S.A. Târgu Mureș, s-a stabilit gradul — mediu — de risc al meciului, precum și măsurile privind ordinea și siguranța publică pe stadion și în imediata apropiere a arenei sportive.

Răspunderea pentru asigurarea măsurilor de ordine și siguranță în interiorul stadionului revine Clubului A.S.A. Târgu-Mureș, care a încheiat în acest sens un contract cu o firmă specializată de pază.

Ordinea și siguranța publică în zona imediată și în cea apropiată arenei sportive, precum și menținerea ordinii publice pe traseele de afluire/ defluire ale suporterilor, vor fi asigurate de efectivele de jandarmi în cooperare cu Poliția Municipiului Târgu Mureș și Poliția Locală.

Gruparea de Jandarmi Mobilă Târgu-Mureș reamintește spectatorilor că, în conformitate cu Legea nr. 4/ 2008 modificată și completată* privind prevenirea și combaterea violenței cu ocazia competițiilor și a jocurilor sportive, este interzis:

accesul în incinta arenei sportive în stare vădită de beție, introducerea în stadion de băuturi alcoolice, materiale pirotehnice indiferent de categorie, ori alte obiecte care pot pune în pericol securitatea participanților la această competiție sportivă;

afișarea de simboluri, sloganuri ori texte cu conținut obscen sau care incită la denigrarea țării, la xenofobie, la ură națională, rasială, de clasă ori religioasă, la discriminării de orice fel și la violență, indiferent pe ce suport ar fi inscripționate;

se interzice pătrunderea pe suprafața de joc, aruncarea cu obiecte în teren sau în direcția altor spectatori, deteriorarea sau distrugerea mobilierului din incinta arenei sportive, împiedicarea acțiunii forțelor de ordine pentru asigurarea sau restabilirea ordinii publice, etc.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here