Brașov: Percheziții la persoane bănuite de evaziune fiscală! Prejudiciul se ridică 750.000 de lei

PUBLICITATE - Pentru detalii ne puteți contacta la admin@transilvanianews.com

Poliţiştii din Gorj efectuează 8 percheziţii, în municipiul Bucureşti şi în judeţele Gorj şi Braşov, la persoane bănuite că au cauzat un prejudiciu de 750.000 de lei, prin evaziune fiscală.

La data de 5 mai a.c., poliţiştii de investigare a criminalităţii economice din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Gorj efectuează 8 percheziţii în municipiul Bucureşti (1) şi în judeţele Gorj(5) şi Braşov(2), la sediile unor societăţi comerciale şi la domiciliile administratorilor acestora, bănuiți de evaziune fiscală.

Acţiunea se desfăşoară în cadrul a două cauze penale aflate în instrumentarea Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Tribunalul Gorj.

Din cercetări a reieşit că, în perioada 2012 – 2014, cei în cauză, în calitate de administratori ai unor societăţi comerciale, ar fi constituit un circuit evazionist, prin care ar fi înregistrat operaţiuni fictive în evidenţele contabile ale unor firme ce îşi desfăşoară activitatea în domeniul construcţiilor.

Prejudiciul cauzat bugetului de stat este de  aproximativ 750.000 de lei.

Poliţiştii vor pune în aplicare trei mandate de aducere, persoanele vizate urmând a fi audiate la sediul poliţiei.

Aceste activităţi sunt efectuate cu sprijinul poliţiştilor din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Braşov şi al celor din cadrul Direcției Generale de Poliție a Municipiului București.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here