Brașov: Două zile de relaxare și pescuit la Vadu Roșu, la concursul „Eu & Prietenul meu”

PUBLICITATE - Pentru detalii ne puteți contacta la admin@transilvanianews.com

În perioada 05-06 mai 2016 are loc concursul de pescuit „Eu & Prietenul meu” – ediţia a IV-a, pe balta 4 a complexului piscicol de la Vadu Roşu. Scopul principal al competiției este de a oferi echipelor de prieteni, două zile de relaxare și distracție, făcându-i totodată să intre în spiritul competiţional insuflat de Doripesco. Partea frumoasă a acestui concurs este să observi faptul că cel mai bun prieten poate însemna colegul de servici, fiul, fratele, partenerul de viață, sau vechiul prieten din copilărie. La startul concursului vor lua parte 20 de echipe, din mai multe județe ale țării.

Programul de desfășurare al acestui concurs, este:

Joi:

Ora 15:00 – Tragerea la sorţi a locurilor de concurs. Întâlnirea participanţilor va fi în Sala Acvariului.

Ora 16:00 – Deplasarea pe standuri şi pregătire (instalare cort, pregătire echipament, nadă)

Ora 17:00 – Se va da semnalul de începere al concursului şi se poate începe sondarea, marcarea, nădirea şi pescuitul.

Vineri:

Ora 17:00 Semnalul de sfârşit al concursului. Cântărire.Dacă există peşte în drill, se acordă echipei 30 minute pentru a-l cântării. Nu se părăseşte locul de concurs fără semnătura arbitrului.

Concurenţii sunt obligaţi să lase locul de concurs curat, să adune gunoiul în saci de plastic.

Ora 19:00 Festivitatea de premiere.

Doripesco s-a remarcat în ultimii ani ca lider naţional în organizarea de competiţii de pescuit sportiv. Baza piscicolă de la Vadu Roşu oferă atât bălţi de pescuit în sistem tradiţional, cât şi bălţi destinate pescuitului sportiv profesionist (catch and release). Calendarul competiţional Doripesco din 2016 cuprinde peste 30 de evenimente competiţionale de pescuit.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here