Tragedie la Dumbrăvița, județul Brașov. Un copil a fost ucis de o anvelopă de TIR

PUBLICITATE - Pentru detalii ne puteți contacta la admin@transilvanianews.com

Tragedie la Dumbrăvița în județul Brașov după ce o fetiță, în vârstă de doi ani și jumătate, a fost ucisă de o anvelopă de TIR. Accidentul a avut loc în ultima zi din Săptămâna Patimilor, sâmbătă.

Postul de Poliție Dumbrăviţa a fost sesizat cu privire la faptul că o fetiță de doi ani și cinci luni a fost lovită de o anvelopă. Polițiștii s-au deplasat imediat la faţa locului, unde au stabilit că fetița lovită a fost transportată de un localnic cu autoturismul său spre Brașov, iar la intersecţia D.J.112 J cu D.N.1,a fost preluată de un echipaj SMURD,care a constatat că era decedată.

Din primele verificări efectuate de polițiști, a rezultat că trei minori din comună, de 10,11 și 13 ani, s-au jucat cu o anvelopă de autocamion în grădina din spatele unui imobil de pe strada Dealul Frumos. Anvelopa a fost scăpată pe o pantă, s-a rostogolit și a lovit minora care se juca în curtea casei sale.

Cercetările sunt continuate de polițiști, sub coordonarea unui procuror de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Braşov, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here