Agresorul tinerei dintr-un club din Petroșani a fost reținut! Se pare că este fiul lui Nicolae Guță

PUBLICITATE - Pentru detalii ne puteți contacta la admin@transilvanianews.com

În urmă cu puțin timp, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Petroșani, cu sprijinul polițiștilor IPJ Gorj, au pus în aplicare mandatul de aducere emis pe numele tânărului în vârstă de 23 de ani, din municipiul Petroșani, cercetat pentru agresarea, în data de 01.05.2016, a unei tinere, în incinta unul club din municipiul Petroșani.

Față de suspect a fost începută urmărirea penală sub aspectul comiterii infracțiunilor de infracțiunilor de tulburare a ordinii și liniștii publice, lovire sau alte violențe și amenințare, acesta a fost citat procedural pentru a fi audiat, însă, întrucât nu a putut fi depistat imediat după producerea faptei, pe numele său a fost emis un mandat de aducere.

Suspectul a fost depistat în trafic, în jurul orei 14.00, cu sprijinul polițiștilor IPJ Gorj, pe raza acestui județ, iar în momentul de față se află în custodia polițiștilor din cadrul Poliție Municipiului Petroșani. Tânărul va fi audiat cu privire la acuzațiile care i se aduc, urmând ca, în funcție de probatoriul administrat, să fie dispuse măsuri legale, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Petroșani.

Conform ȘTIRILOR PRO TV, se pare că agresorul ar fi fiul lui Nicolae Guță. Citește mai multe AICI!

CITEȘTE ȘI: Hunedoara: Dosar penal după ce a agresat o tânără în noaptea de Înviere

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here