Percheziții la Cluj! Polițiștii au confiscat zeci de kg de tutun

PUBLICITATE - Pentru detalii ne puteți contacta la admin@transilvanianews.com

Peste 30 de kilograme tutun, aproape 4.000 de ţigarete confecţionate artizanal şi peste 10.000 de tuburi de ţigarete au fost ridicate de către poliţişti în urma unor percheziţii efectuate la persoane bănuite de deţinere şi comercializare ilicită de tutun şi ţigarete.

În cursul zilei de ieri, 29 aprilie, poliţiştii din cadrul Postului de Poliţie Comunal Buza au efectuat două percheziţii domiciliare pe raza localităţii Buza, la locuinţele unor femei bănuite de deţinere şi comercializare ilicită de tutun şi ţigări confecţionate artizanal.

În urma activităţilor efectuate, la domiciliile celor două femei, de 41 şi 44 de ani, au fost descoperite şi ridicate peste 3,7 kilograme de tutun achiziţionat prelucrat, circa 27 kilograme de tutun frunză – neprelucrat, 3782 bucăţi – ţigarete confecţionate artizanal, 10.730 tuburi de ţigarete cu filtru, aparate de confecţionat artizanal ţigarete şi de mărunţit tutun.

Faţă de cele două persoane se continuă cercetările pentru săvârșirea infracțiunii de deținerea de către orice persoană în afara antrepozitului fiscal sau comercializarea pe teritoriul României a produselor accizabile supuse marcării, fără a fi marcate sau marcate necorespunzător ori cu marcaje false, faptă prevăzută de Legea nr. 227/2015 privind Codul fiscal.

FOTO: Poliția Română
FOTO: Poliția Română
FOTO: Poliția Română
FOTO: Poliția Română

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here