Tone de tutun și mere, confiscate de polițiști

PUBLICITATE - Pentru detalii ne puteți contacta la admin@transilvanianews.com

Polițiștii din Giurgiu au confiscat aproape două tone de tutun și mere și au indisponibilizat autoutilitara cu care au fost transportate, fără documente legale. Conducătorul auto este cercetat pentru contrabandă, fals în înscrisuri și uz de fals.

La data de 27 aprilie a.c., polițiștii specializați în investigarea criminalității economice din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Giurgiu au descoperit o autoutilitară cu care se transportau aproximativ 995 de kilograme de tutun și 1.362 de kilograme de mere.

La momentul controlului, pentru justificarea provenienței bunurilor, conducătorul auto a prezentat acte fiscale întocmite în limba bulgară, pe care figura ca destinatar o societate comercială care nu există.

În cauză, pe numele conducătorului auto, de 27 de ani, din comuna Chirnogi, județul Călărași, s-a întocmit dosar penal pentru contrabandă, fals în înscrisuri și uz de fals.

De asemenea, autovehiculul, precum și cele aproximativ 995 de kilograme de tutun și 1.362 de kilograme de mere au fost confiscate în vederea continuării cercetărilor.

La activitate au participat și inspectori vamali din cadrul Direcției Regionale Vamale Ploiești.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here