Atenționare de călătorie FRANȚA – grevă generală

PUBLICITATE - Pentru detalii ne puteți contacta la admin@transilvanianews.com

Ministerul Afacerilor Externe informează cetățenii români care călătoresc sau se află pe teritoriul Republicii Franceze despre grevă națională generală, anunțată de sapte sindicate franceze (CGT, FO, Solidaires, FSU, Unef, Unl și Fidl de l’Ile De France), care se va desfășura joi, 28 aprilie 2016. Vor fi perturbări ale transportului public, rutier și feroviar, până în dimineața zilei de vineri, 29 aprilie 2016, ora 8,00.

Detalii privind circulatia trenurilor se pot obtine accesând http://www.sncf.com/fr/horaires-info-trafic.

De asemenea, controlorii aerieni sunt solicitați să intre în grevă (de către DGAC) ceea ce va duce la perturbări ale traficului aerian, fiind prevăzute anularea a 20% zboruri de pe aeroportul Orly.

Ministerul Afacerilor Externe recomandă consultarea paginii de Internet www.mae.ro și reamintește faptul că cetățenii români care călătoresc în străinătate au la dispoziție aplicația ‘Călătorește în siguranță’ (disponibilă gratuit în ‘App Store’ și ‘Google Play’), care oferă informații, sfaturi de călătorie și posibilitatea de a fi alertați, în cazul în care apar situații speciale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here