CSU Atlassib Sibiu: Victorie în meciul trei al PlayOff-ului

PUBLICITATE - Pentru detalii ne puteți contacta la admin@transilvanianews.com

CSU Atlassib Sibiu câștigă meciul de pe teren propriu, în compania celor de la U-BT Cluj Napoca și se pregătește de meciul 4, care se va disputa miercuri, de la orele 20:00, în Sala Transilvania.

După cele două înfrângeri din deplasare, elevii lui Dan Fleșeriu au reușit o victorie frumoasă, într-o atmosferă de vis. Suporterii CSU Atlassib Sibiu au îmbrăcat tricourile galbene și au umplut până la refuz Sala Transilvania. Încurajările lor i-au ajutat pe jucători să facă un rezultat bun, în această seară, si își continuă parcursul în PlayOff, cu meciul al patrulea, care este programat să se dispute miercuri, 27 aprilie de la orele 20:00.

La finalul partidei, Dan Fleseriu a declarat:

‘O victorie dulce, o revanșă după meciurile de la Cluj în care am fost aproape și am fost foarte supărat pentru că am greșit foarte mult și consider că noi am pierdut meciurile respective. Mă bucur de faptul că băieții au avut puterea să se apere, pe tot parcursul meciului, atât de bine. La pauză, Clujul avea procentajul de 67% la aruncări, în condițiile în care noi făceam apărare destul de agresivă, peste ceea ce am făcut în restul campionatului, și totuși ei au marcat extrem de bine. Mă bucur că nu au reușit să țină ritmul până la final și că, de data aceasta, chiar dacă avem bancă mai scurtă, am părut că suntem mai proaspeți la final’.

Pentru CSU Atlassib Sibiu au marcat: Gilbert 25p, Calotă 19p, Mijajlovic 17p, Hardy 15p, Harrison 10p, Lalovic 7p.

Biletele pentru partida de miercuri se pot achiziționa marți și miercuri, 26 si 27 aprilie, la sediul Clubului, str. Rennes, nr.2, între orele 9-15, iar în ziua meciului, începând cu ora 19:00 de la Sala Transilvania.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here