Cornel G. Comșa: Folosirea familiei în campanie, este un mod prin care un om politic se exprimă astăzi

PUBLICITATE - Pentru detalii ne puteți contacta la admin@transilvanianews.com

Candidatul independent la Primăria Brașov, Cornel George Comșa, s-a arătat indignat de agresivitatea cu care este tratată campania de promovare outdoor, de către anumite părți ale posibililor opozanți, susține candidatul. Cornel G. Comșa, a precizat în cadrul unei conferințe de presă că decizia de a promova familia, implicit propriul copil, a fost luată de comun acord cu soția sa și urmează exemplul unor candidați de peste ocean.

”Folosirea familiei în campanie, este un mod prin care un om public, un om politic, se exprimă astăzi, în secolul XXI, cei care își ascund familiile, averile, interesele, lucrurile care îi definesc până la urmă și îi țin în identitatea lor, nu mai sunt de actualitate.” Spune Cornel George Comșa, candidat independent la Primăria Brașov.

Cornel George Comșa, a prezentat și un exemplu concret, pe care îl urmează în cadrul actualei campanii ca independent la Primăria Brașov.

”Președintele actual al Statelor Unite, în vremea în care era senator, a făcut turnee în toate localitățile cu cele două fetițe ale lui. Familia era prezentă pentru că noul model de lider american este cel care își arată lucrurile care îl înconjoară, oamenii care îl înconjoară și care îi definesc identitatea.” A mai declarat Cornel George Comșa.

VEZI AICI Declarații integrale de la Conferința de Presă! Video: Transilvania News

Transilvania News – Online 24/24

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here