Restricţii de circulaţie în weekend între Râşnov şi Poiana Braşov

PUBLICITATE - Pentru detalii ne puteți contacta la admin@transilvanianews.com

Cu ocazia desfășurării Trofeului Râșnov, prima etapă a Campionatului Național de Viteză în Coastă Dunlop 2016, circulația rutieră va fi restricționata pe drumul ce leagă orașul Râșnov de stațiunea Poiana Brașov.

Traficul rutier va fi restricționat pe DN1E, sectorul km17 (Poiana Brașov) – km22 (Râșnov) astfel: 

 – sâmbătă, 23 aprilie 2016 – în intervalul orar 08:30 – 19:00

 – duminică, 24 aprilie 2016 – în intervalul orar 08:30 – 12:00, respectiv 12:30 – 19:30.

Intervalul de 30 de minute de duminică în care circulația rutieră este deschisă are loc înainte de punctul culminant al întrecerii, disputarea celor două manșe de concurs. Cei care vor să ajungă în Poiana Brașov în acest weekend pot folosi ruta alternativă cu plecare din Municipiul Brașov.

La întrecerea de pe “Valea Cetății”, denumirea sub care este cunoscut acest traseu, sunt înscriși 86 de piloți. Organizatorul Trofeuluișnov mulțumește pentru înțelegere tuturor celor afectați de aceste restricții de circulație.

Trofeul Râşnov este susţinut de partenerii principali ai evenimentului, Total Lubricants România, Service Auto Serus şi Pro-X. Partenerii evenimentului: Silnef Security, Olmedo, Zizin – Ape Minerale Naturale, Cyclon Motorsport. Consiliul Local şi Primăria Râşnov sunt parteneri oficiali.

Trofeul Râşnov este organizat de Auto Blic sub egida Federaţiei Române de Automobilism Sportiv şi se desfăşoară cu sprijinul Poliţiei Rutiere Braşov, al Brigăzii de Jandarmi Mobilă Braşov şi al Inspectoratul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Braşo

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here