Incendiu la căminele de pe colina Universităţii Transilvania Braşov (Exercițiu ISU)

PUBLICITATE - Pentru detalii ne puteți contacta la admin@transilvanianews.com

Pe 22 aprilie a.c., începând cu ora 11:00, în municipiul Brașov, la căminele de pe colina Universităţii Transilvania Braşov se va desfăşura un exerciţiu privind gestionarea unei situații de urgență generată de incendiu.

Scenariul exercițiului prevede acțiunea pompierilor brașoveni pentru salvarea persoanelor surprinse în clădire, acordarea primul ajutor medical persoanelor rănite și lichidarea incendiului izbucnit la nivelul parterului unui cămin studențesc.

În cadrul aplicației se va urmări modul de acțiune al salvatorilor, testarea procedurilor de intervenție, precum și implicarea personalului responsabil cu apărarea împotriva incendiilor din cadrul instituţiei de învăţământ în evacuarea studenţilor din cămine și asigurarea intervenției până la sosirea echipajelor profesioniste.

Obiectivul principal al exerciţiului este pregătirea şi antrenarea personalului cu funcţii de răspuns, pentru dezvoltarea capabilităţii de a întreprinde acţiunile necesare în cazul unui asemenea situaţii de urgenţă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here