Cornel George Comșa: Pot să fiu acea schimbare pe care brașovenii o așteaptă! A fost depusă candidatura

PUBLICITATE - Pentru detalii ne puteți contacta la admin@transilvanianews.com

Candidatul independent la Primăria Brașov, Cornel George Comșa, și-a depus astăzi candidatura la Biroul Electoral Municipal. Este cel de-al doilea candidat la postul de primar al Brașovului care își depune oficial candidatura. Alături de soția sa, rude și prieteni, Cornel George Comșa, s-a prezentat în fața comisiei cu peste 3.000 de semnături de susținere din partea brașovenilor.

”Astăzi am înregistrat oficial candidatura la Biroul Electoral de Circumscripție și am făcut defapt pasul către schimbarea care, nu doar că am promis-o Brașovului și brașovenilor, dar o și putem realiza. Sunt un candidat independent 100%, nu am niciun fel de sfori care să mă controleze, nu am niciun fel de interese legate de vreun partid, de grupuri de interese din jurul primăriei sau a unor instituții locale și voi dovedi că până la alegeri, aceste lucruri sunt reale și pot să fiu acea schimbare pe care brașovenii o așteaptă!” A declarat Cornel George Comșa, imediat după depunerea candidaturii.

Candidatul independent spune că nu se teme de cursa electorală și că singurul competitor ar putea fi actualul primar, George Scripcaru.

Imagini Transilvania News, de la depunerea candidaturii la Biroul Electoral Municipal Brașov.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here