Brașov: Investiții de 110 milioane de euro și 4.500 de locuri de muncă noi, în perioada următoare

PUBLICITATE - Pentru detalii ne puteți contacta la admin@transilvanianews.com

Peste 100 de milioane de euro vor fi investiți în Brașov, în perioada imediat următoare de către un investitor puternic. De asemenea, vor fi create și aproximativ 4.500 de locuri de muncă, conform candidatului independent la Primăria Brașov, Cornel George Comșa. Aceasta ar fi prima măsură realizată de un candidat la Primăria Brașov, în perioada de pre-campanie și campanie electorală.

”Voi fi singurul candidat care va aduce deja un proiect înainte de a deveni primar. Adică nu voi promite locuri de muncă și investiții ci le voi aduce deja până în data alegerilor. Am deja un investitor suficient de puternic care aduce 110 milioane de euro în Brașov și va creează 4.500 de locuri de muncă.” A declarat Cornel George Comșa, candidat independent la Primăria Brașov.

Domeniile în care va fi dezvoltat proiectul, țin de IT, software și comerț, a mai declarat candidatul independent la Primăria Brașov, Cornel George Comșa. În plus, investitorul ar urma să fie prezentat în perioada următoare, în cadrul unei conferințe de presă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here