Poliția Harghita solicită sprijinul cetățenilor în cazul unui bărbat accidentat mortal, care nu a putut fi indentificat

PUBLICITATE - Pentru detalii ne puteți contacta la admin@transilvanianews.com

Pe 19 aprilie a.c., în jurul orei 21:40, un bărbat de 44 de ani, din localitatea Calafat, judeţul Dolj, în timp ce conducea un ansamblu de vehicule, format din autoutilitară şi semiremorcă, pe strada Braşovului din municipiul Miercurea-Ciuc, dinspre comuna Sâncrăieni, înainte de a ajunge la intersecţia cu strada Zsogodi Nagy Imre, a surprins și accidentat mortal un pieton care, se pare, s-a angajat în traversarea străzii prin loc nepermis și fără să se asigure, fără să poarte îmbrăcăminte cu elemente fluorescent-reflectorizante şi fără a avea asupra sa o sursă de lumină.

În cauză sunt continuate cercetările, sub aspectul comiterii infracţiunii de ucidere din culpă, pentru care va fi propusă soluţie legală prin Parchetul de pe lângă Judecătoria Miercurea-Ciuc.

Până la acest moment pietonul nu a putut fi identificat, situaţie în care descriem semnalmentele acestuia:

Bărbat de 50 – 55 de ani, corpolent, cu o calviţie avansată, îmbrăcat cu un tricou bleumarin, pulover maroniu cu dungi verticale şi geacă de culoare închisă cu fermoar şi capse la buzunare, pantalon cu fermoare la buzunarele din spate, şosete de culoare închisă cu dungi orizontale violet şi pantofi maro, fără verighetă sau alte bijuterii.

Victima avea într-un buzunar de la pantaloni o batistă şi cafea măcinată, iar în geacă o sfoară cu un inel la capăt – destinată conducerii animalelor.

Persoanele care pot da relaţii în acest caz sunt rugate să se adreseze celui mai apropiat poliţist, ori să apeleze numărul unic de urgenţă 112.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here