Percheziții de amploare la Covasna, Sălaj, Alba, Cluj, Mureș și în alte patru județe

PUBLICITATE - Pentru detalii ne puteți contacta la transilvanianews24@gmail.com

Poliţia Română desfăşoară percheziţii la sediile unor societăţi comerciale, precum şi la domiciliile unor persoane bănuite de comiterea infracţiunilor de înşelăciune, contrafacere de mărci, punere în circulaţie a unor mărfuri şi produse purtând mărci identice/similare cu o marcă înregistrată pentru produse identice sau similare, tăinuire şi ameninţare.

Sub coordonarea Direcţiei de Investigare a Criminalităţii Economice din cadrul I.G.P.R., peste 60 de poliţişti de la investigarea criminalităţii economice şi acţiuni speciale din 9 judeţe desfăşoară 23 de percheziţii pe raza judeţelor Covasna, Sălaj, Satu-Mare, Maramureş, Alba, Călăraşi, Cluj, Bihor şi Mureş.

Din cercetări a reieşit că în perioada noiembrie 2015 – martie 2016, administratorii unor societăţi comerciale ar fi înlesnit distribuirea, pe teritoriul ţării, a circa 400 de tone de îngrăşământ contrafăcut, purtând fără drept o marcă înregistrată.

Acţiunea beneficiază de sprijinul de specialitate al Direcţiei Operaţiuni Speciale din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române.

PUBLICITATE - Pentru detalii ne puteți contacta la transilvanianews24@gmail.com

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here