Cornel George Comșa: Partidele „tradiționale” stau prost cu cea mai importantă resursă: oamenii

PUBLICITATE - Pentru detalii ne puteți contacta la admin@transilvanianews.com

”Ceea ce se întâmplă azi cu partidele așa-zis „seculare” – deși unele nu au trecut de… pubertate – sfidează nu doar minima morală politică, dar și inteligența electoratului. Cred că partidele politice au intrat într-o derivă serioasă, o criză care se manifestă acum, înainte de alegerile locale, când mizele concrete le pun fata in fata cu cetateanul.

Pretinsa reforma, stimulata de politisti si procurori, nu reuseste sa aduca in prima linie nume noi, sau daca le aduce, aflam foarte repede ca si acestea sunt la fel de compromise ca si cele dinaintea lor. In acelasi timp, conducerile partidelor se „feresc” ca… de tămâie de generația tânără, mai bine pregătită, cu aspirații și idealuri care nu corespund celor clientelare.

Am ales sa candidez independent la Primaria Brasov, nu pentru a fi in compania selecta a unor candidati precum „Piedone”, ci pentru a verifica nemijlocit daca avem resursele, ca natiune sa putem schimba cu adevarat ceva in tara. Ar trebui să nu ratăm, suflul nou pe care l-am dat schimbării reale în decembrie anul trecut. Ar trebui să profităm de șansa pe care o avem în acest iunie și să excludem din viața politică și publică personaje dovedite a fi corupte, care revin si ne testeaza toleranta la fie care patru ani.

Coruptia si mediocritatea s-au instalat peste tot in tara in administratia locala si centrala si nu DNA-ul este arma prin care ele pot fi gonite. Ci votul. Sa folosim aceasta arma asa cum trebuie!” Se arată într-un comunicat de presă al candidatului independent Cornel George Comșa, la Primăria Brașov.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here