(VIDEO) CLUJ: Incendiu violent la un depozit și un atelier de tâmplărie

PUBLICITATE - Pentru detalii ne puteți contacta la admin@transilvanianews.com

Un incendiu violent a izbucnit aseară la un depozit și un atelier de tâmplărie din Cluj. Trei autospeciale ale Detașamentului de Pompieri Cluj Napoca, au intervenit pentru stingerea incendiului. În momentul în care incidentul a fost alertat prin sistemul unic 112, flăcările se manifestau violent, cu posibilitatea de a se extinde la un imobil de locuit din apropiere, conform reprezentanților ISU. Pompierii au reușit să limiteze extinderea incendiului la imobilele din apropiere, iar operațiunile de stingere au durat mai bine de 2 ore.

Au fost distruse în incendiu 25 mp din magazie, un autoturism, instalația electrică și componente de la centrala termica din depozitul afectat, precum și deșeuri lemnoase și alte materiale depozitate.

Conform ISU Cluj, avand în vedere faptul că cel mai probabil incendiul a avut ca și cauză o defecțiune a instalației electrice, se recomandă tuturor să respecte măsurile de execuție și exploatare ale instalațiilor electrice precum și a aparaturii electrice și electrocasnice!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here