(FOTO) Mureș: Cisternă încărcată cu bitum, răsturnată în curtea unor localnici

PUBLICITATE - Pentru detalii ne puteți contacta la admin@transilvanianews.com

În această dimineață, în jurul orei 06:00, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Horea” al judeţului Mureş a fost solicitat prin 112 pentru a interveni la un accident rutier în localitatea Vânători. La sosirea la locul solicitării s-a constatat că o autocisternă cu capacitatea de 24 tone care transporta bitum a ieşit de pe partea carosabilă şi s-a răsturnat în curtea unui imobil.

Nu a fost afectată locuinţa, decât prin stropirea cu bitum pe aproximativ 10 metri pătraţi. Din cisternă sunt scurgeri minore de bitum.

La locul intervenţie s-a deplasat din cadrul Detaşamentului de pompieri Sighişoara două autospeciale de lucru cu apă şi spumă, o ambulanţă SMURD B2 şi o autospecială de primă intervenţie şi comandă, în sprijinul acestor echipaje s-au deplasat din cadrul Detaşamentului Tg. Mureş o autospecială C.B.R.N. Toate forţele sunt coordonate de primul adjunct al inspectorului şef, colonel Găzdac Ovidiu, care s-a deplasat la faţa locului împreună cu grupa operativă.

A fost informat prefectul judeţului Mureş în calitate de preşedinte al Comitetului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă. S-a activat Comitetul Local pentru Situaţii de Urgenţă şi au fost informate instituţiile cu fucnţii de sprijin: Garda de Mediu, Agenţia Judeţeană de Protecţie a Mediului, Secţia Judeţeană de Drumuri Naţionale.

Ca urmare a accidentului, circulaţia nu a fost întreruptă. Au fost luate măsuri de izolare a zonei şi limitare a scurgerilor. În continuare se monitorizează situaţia la faţa locului pănă la finalizarea intervenţiei.

Poliția Rutieră a deschis o anchetă în acest caz pentru a vedea exact care au fost împrejurările în care s-a produs accidentul.

FOTO: ISU Mureș
FOTO: ISU Mureș
FOTO: ISU Mureș
FOTO: ISU Mureș

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here