Marș de susținere pentru familia Bondariu, mâine, la Cluj și Brașov

PUBLICITATE - Pentru detalii ne puteți contacta la admin@transilvanianews.com

Primăria municipiului Cluj-Napoca anunță restricții de circulație sâmbătă, 16 aprilie 2016, între orele 11.00-14.00, cu ocazia desfășurării unui marș pentru susținerea familiei Bodnariu din Norvegia.

Marșul se va desfășura pe următorul traseu: plecare Piața Unirii (platoul pietonal) – Bd. Eroilor pietonal – strada Baba Novac – Bd. 21 decembrie 1989 (restricționarea benzii de circulație a CTP) – Piața Unirii, latura de est.

Un manifest va avea loc și la Brașov, la ora 13:00 un miting pasnic in favoarea familiei Bodnadiu Marius si Ruth, cat si a altor familii de romani din Norvegia aflati in situatii similare. De asemeni, se doreste ca, incepand cu orele 12, sa se organizeze un mars care sa urmareasca traseul Piata Hidromecanica, Bulevardul 15 Noiembrie, Patria, Bulevardul Eroilor, Teatrul Dramatic, Prefectura Braosv. Mitingul se va desfasura in fata institutiei Prefectului Judetului Brasov.

Acest demers se inscrie in randul unei actiuni internationale de amploare, concretizata prin marsuri si mitinguri ce vor avea loc in data de 16 aprilie in tara si peste tot in lume de sustinere a acestor familii greu incercate in urma masurilor luate de organizatia de protectie a copilului din Norvegia – Barnevernet – de a-i separa pe copii de parintii lor.

Manifestarea din Brasov va fi organizata in urma initiativei Aliantei Evanghelice din Romania, formata din Cultul Crestin Baptist, Biserica Crestina dupa Evanghelie din Romania si Cultul Crestin Penticostal. 

Din partea Aliantei Evanghelice din Romania vor sustine alocutiuni pastori ai bisericilor membre ale aliantei ce isi au sediul in Brasov sau imprejurimi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here