Tinerii din Brașov, invitați la discuții cu Marius Moga, Smiley, DOC și What’s Up

PUBLICITATE - Pentru detalii ne puteți contacta la admin@transilvanianews.com
Asa cum au promis pe 10 martie, la lansarea candidaturii, Cornel Comsa si Marius Moga demareaza in aceasta primavara un program de motivare a tinerilor”’ sa aleaga sa ramana in tara, sa ramana in Brasov.
Programul are doua componente esentiale : una este dialogul direct si deschis despre viata si oportunitati, a doua este cea de “mentoring” si identificarea primului pas in cariera.
Prima se refera la intalnirile pe care tinerii brasoveni le vor avea cu idolii generatiei lor – Marius Moga, Smiley, DOC, What’s Up – in Brasov in urmatoarele saptamani si care vor pune baza cunoasterii reciproce si a modului in care un tanar roman, talentat si dedicat, poate sa reuseasca in viata, indiferent care este domeniul in care exceleaza.
A doua este mult mai precisa si implica direct identificarea si promovarea tinerilor talentati din Brasov si punerea in legatura a acestora cu lideri din domeniile in care acestia isi doresc sa inceapa o cariera.
Pentru a da un exemplu personal si a arata ca succesul in muzica nu se obtine doar la Bucuresti sau in show-uri TV, Marius Moga a lansat prin intermediul domnului Comșa provocarea catre tinerii producatori, muzicieni si artisti brasoveni de a se intalni si a incepe o colaborare directa. Astfel, tinerii talentati vor fi selectati si apoi promovati in fata unor giganti ai muzicii si entertainment-ului planetar – cum ar fi Sony Music sau Universal – cu care Moga colaboreaza nemijlocit.
 
Primul pas ar fi ca toti cei interesati de o asemenea colaborare – posesori de studiouri, compozitori sau artisti – sa intre in legatura cu domnul Cornel G. Comșa si sa fixeze o intalnire la inceputul lunii mai, cand Marius Moga revine in tara.
Acelasi model se poate aplica si pentru alte domenii – de la IT si software pana la medicina, economie, business management, biologie sau agricultura.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here