Partidul Ecologist Român așteaptă opiniile și problemele cu care se confruntă brașovenii

PUBLICITATE - Pentru detalii ne puteți contacta la admin@transilvanianews.com

img_2936

Cartierele Noua, Dârste și Steagu, trebuie reprezentate cu prioritate susțin membri Partidului Ecologist Român, care vor deschide, la sfârșitul acestei săptămâni, sediul de campanie a candidatei Mariana Sebeni Comșa, în cartierul Noua. Acolo, dar și cu ajutorul ”Cutiilor Primăriței”, cetățenii sunt așteptați să își spună opiniile și problemele cu care se confruntă.

”Oamenii mă pot găsi pe pagina personală de Facebook, acolo este afișat și numărul meu personal de telefon, mă găsesc la sediul PER, dar și în ”Cutiile Primăriței”, este un proiect care vizează transparența 100%, atât în ceea ce privește banul investit, cât și intențiile pe care noi le avem în legătură cu acest oraș.” A declarat Mariana Sebeni Comșa, candidat din partea Partidului Ecologist Român, la Primăria Brașov.

Cutiile în care cetățenii pot transmite mesajele și problemele comunității, se pot găsi în toate asociațiile de proprietari din Brașov, la sediul Partidului Ecologist, dar și la sediul de campanie al Marianei Sebeni Comșa, care se va deschide de vineri, în cartierul Noua, lângă Poștă.

img_2937

În cursul acestei zile, Partidul Ecologist Român, filiala Brașov, a prezentat candidatul pentru Primăria Bran. Mogan Petru, are 49 de ani, este născut la Sohodol, Bran, și este căsătorit.

”Oamenii sunt aceeași, aceleași case frumoase, dar aceleași gropi, aceleași drumuri, aceeași lipsă de utilități. Mă pot implica în realizarea unei schimbări. Dacă nu mă implic, nu vom avea parte de o schimbare.” A declarat Mogan Petru, candidat PER la Primăria Bran.

Tot astăzi, Ionel Spinean, candidatul PER, la Primăria Ghimbav, a vorbit astăzi despre importanța realizării Aeroportului de la Ghimbav și împădurirea de-a lungul râurilor Ghimbășel și Bârsa, dar și că Partidul Ecologist sprijină împădurirea tuturor munților defrișați din județ.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here