Covasna: Urmărire ca în filme și focuri de armă pentru prinderea unor suspecți de furt

PUBLICITATE - Pentru detalii ne puteți contacta la admin@transilvanianews.com

În această dimineață, un bărbat dintr-o localitate aparţinătoare de municipiul Târgu Secuiesc, a sesizat prin numărul unic de urgenţă 112 faptul că un grup de persoane i-au sustras din locuinţă aproximativ 5.000 de lei şi se deplasează într-un autovehicul înmariculat în Bulgaria.

În scurt timp autovehiculul a fost depistat în trafic pe raza municipiului Sfântu Gheorghe şi, întrucât conducătorul auto nu a oprit la semnalele poliţiştilor, s-a procedat la urmărirea vehiculului. Poliţiştii au executat focuri de armă atât în plan vertical cât şi înspre pneuri, aceştia reuşind să oprească autoturismul pe raza localităţii Lunca Câlnicului, judeţul Braşov.

S-a trecut la imobilizarea a trei persoane, doi bărbaţi şi o femeie cu vârste cuprinse între 29 şi 38 de ani, din judeţul Prahova, care au fost conduse la sediul poliţiei pentru cercetări. Poliţiştii continuă căutările în cazul unei a patra persoane, o femeie, care ar fi fugit de la faţa locului.

Poliţiştii continuă cercetările pentru stabilirea situaţiei de fapt şi a întregii activităţi infracţionale a persoanelor în cauză.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here