Peste 800 de persoane, la evenimentul sportiv “Braşov Marathon” 2016

PUBLICITATE - Pentru detalii ne puteți contacta la transilvanianews24@gmail.com

Asociaţia „Clubul pentru Protecţia Naturii şi Turism” – CPNT Braşov vă invită în data de 23 Aprilie 2016, să participaţi la evenimentul sportiv “Braşov Marathon”.

Piaţa Sfatului va fi locul unde peste 800 de iubitori ai sportului din ţară şi din străinătate, se vor strânge, de la mic la mare şi vor lua startul în patru probe cu patru trasee inedite prin pădurile şi pe străzile din Braşov. Concurenţii probei Maraton vor atinge vârful Postăvaru, cei de la Semimaraton se vor bucura de potecile din zona Poiana Braşov, cei de la Cros vor admira Braşovul de pe vârful Tâmpa, iar copiii, pentru că ne dorim prin acest eveniment să îi îndemnăm să facă sport, se vor bucura de străduţele din centrul vechi al oraşului.

Alergarea montană este un concept relativ nou, dar care se dezvoltă rapid.  Fenomenul alergării montane cunoaşte o explozie la nivel global. 

Cadrul natural în care este aşezat Braşovul îl califică direct pentru a organiza o astfel de competiţie.

CPNT Braşov organizează un eveniment la îndemâna celor care vor să se bucure de natură, să facă mişcare, să zâmbească mai mult, să aprecieze locul în care trăiesc, iar pentru cei din afara oraşului, sa se bucure de una dintre cele mai frumoase zone din tara. 

De multe ori avem impresia că blocajul cotidian, în maşină, în birou, nu poate fi nicicum evitat.

Te provocăm să-ţi schimbi felul în care îţi priveşti oraşul. Hai să vezi cât de „greu” este să te încalţi, să ieşi la aer, să iei startul din Centrul Vechi şi să străbaţi potecile Braşovului

  Vei face parte dintr-o comunitate specială şi te vei bucura când vei vedea şi mai mulţi oameni alergând.  Mişcarea este esenţială!

Concurenţii probei Maraton vor lua startul la ora 8:00 din Piaţa Sfatului Brasov, fiind urmaţi de cei de la Semimaraton, Cros si Cursa Copiilor.

Suporterii sunt aşteptaţi cu tot ce au la îndemână pentru a-şi susţine favoriţii. Braşov Marathon se adresează atât avansaţilor care vor alerga pe un traseu de 42 km sau 21 km, cât şi începătorilor care vor avea ocazia sa îşi încerce puterile în proba de cros de 7 km.

Cursa  copiilor va cuprinde 1,3 kilometri şi cuprinde mai multe categorii de vârstă:  6-9 ani, 10-11 ani (vor face o singura tura), 12-13 ani,14-17 ani (vor face doua ture). Participarea copiilor este gratuită.

Doritorii se pot înscrie accesând siteul oficial www.brasovmarathon.ro. Data limită de înscriere şi validare online este 1 Aprilie 2016.

Fiecare participant va primi un kit de participare care cuprinde tricoul competiţiei, produse de promovare a oraşului Braşov dar şi produse energizante.

PUBLICITATE - Pentru detalii ne puteți contacta la transilvanianews24@gmail.com

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here