Bistrița-Năsăud: Amenzi de mii de lei pentru fumat și consum de alcool în locuri publice

PUBLICITATE - Pentru detalii ne puteți contacta la admin@transilvanianews.com

În ultimele 48 de ore, jandarmii bistrițeni au aplicat 28 de sancțiuni contravenționale din care 15 amenzi și 13 avertismente scrise.

Jandarmii Plutonului din orașul Beclean au sancționat fumatul în spații publice închise, în conformitate cu prevederile legii nr. 349 din 2016, pentru combaterea efectelor consumului produselor din tutun, art. 3, alin. 1. Astfel, au fost aplicate două sancțiuni contravenționale în valoare totală de 300 de lei.

Totodată, la sfârșit de săptămână, jandarmii au aplicat sancțiuni pentru consumul de băuturi alcoolice în spațiul public neamenajat, fapte și gesturi obscene, provocarea unor scandaluri, cerșetorie, consumul de semințe și aruncarea cojilor în spațiul public, tulburarea ordinii și liniștii publice și refuzul părăsirii localului la solicitarea barmanului.

De asemenea jandarmii secției din orașul Năsăud au aplicat două avertismente scrise, în conformitate cu H.C.L. 15 din 2006, art. 10, lit. w, pentru parcarea autovehiculelor pe locurile destinate persoanelor cu dizabilități.

Totalul sancțiunilor aplicate este de 2.000 de lei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here