Angajații CFR SA, s-au apucat de strâns gunoaiele de pe calea ferată! Zeci de tone de deșeuri colectate anual

PUBLICITATE - Pentru detalii ne puteți contacta la admin@transilvanianews.com

Angajații Companiei Naționale de Căi Ferate ‘CFR’ SA, s-au apucat în această perioadă să strângă gunoaiele de pe calea ferată. Reprezentanții companiei spun că este vorba despre un fenomen cu care se confruntă în fiecare zi, astfel că au fost nevoiți să ia măsuri.

‘Situatia deseurilor aruncate de cetateni, la întâmplare, pe calea ferata sau în zonele din apropierea garilor a devenit, din pacate, un fenomen cu care ne confruntam în fiecare zi. CFR SA face eforturi continue de mentinere a unei cai ferate curate atât prin programele curente de salubrizare a unitatilor feroviare, cât si prin mobilizarea si implicarea salariatilor în campanii periodice de curatenie. În fiecare an, în cadrul acestor actiuni colectam de pe calea ferata zeci de tone de deseuri si de fiecare data speram ca situatia sa nu se mai repete. Dorim sa facem un apel la simtul civic al cetatenilor care interactioneaza cu calea ferata, pentru a constientiza si a nu mai arunca deseuri si gunoaie pentru ca aceasta poluare necontrolata afecteaza viata lor si a semenilor din comunitatea în care traiesc. Invitam totodata si autoritatile locale sa supravegheze mentinerea curateniei, inclusiv în zona caii ferate din localitatile arondate, deoarece si aceste zone fac parte din cotidianul comunitatilor pe care le reprezinta. Multumim pentru întelegere si va invitam sa mentinem împreuna calea ferata curata!’ a declarat Marius CHIPER, director general al CFR SA.

Programul de curățenie și igienizare a clădirilor, terenurilor și a liniilor de cale ferată, se va desfășura în mai multe zone situate pe raza de activitate a regionalelor București, Craiova, Timișoara, Cluj, Iași, Brașov, Galați și Constanța.

Angajații companiei desfășoara individual sau în echipe o campanie de curățenie în zone feroviare, campanie care implică acțiuni de strângere a gunoaielor din gări, halte, spații publice, colectarea și depozitarea deșeurilor aruncate în zonele de protecție și de siguranță a căii ferate, pe linii sau pe terenurile din vecinătatea căii ferate, precum și acțiuni de înfrumusețare a clădirilor tehnologice, în care își desfășoară activitatea personalul feroviar.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here