Brașov: Control judiciar 60 de zile pentru trei bărbați care au agresat o persoană într-un autobuz

PUBLICITATE - Pentru detalii ne puteți contacta la admin@transilvanianews.com

CITEȘTE ȘI: (VIDEO) Un bărbat a fost agresat într-un autobuz din Brașov! Poliția face cercetări

Polițiștii Biroului Investigații Criminale Brașov au identificat și reținut suspecții în cazul evenimentului dintr-un autobuz transport public.

În data de 01.04.2016,în jurul orei 12.10,un bărbat de 32 ani se afla într-un autobuz R.A.T. Brașov.În stația Gemenii a fost acostat de trei persoane de sex masculin care,sub pretextul că ar fi furat anterior un telefon mobil de la una dintre ele,l-au agresat fizic și deposedat de un telefon mobil.Poliția Municipiului Brașov a fost sesizată telefonic cu privire la acest eveniment de un martor,după ce a coborât din autobuz.

În urma verificărilor și investigațiilor efectuate de polițiștii Biroului Investigații Criminale,sub coordonarea unui procuror de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Brașov,au fost identificați agresorii din autobuz,trei brașoveni de 28,29 și 47 ani.

În data de 06.04.2016 suspecții au fost reținuți,pentru săvârşirea infracţiunilor de tâlhărie și tulburarea ordinii şi liniştii publice,iar instanța de judecată a dispus ieri pentru toți trei măsura preventivă de control judiciar,pe o perioadă de 60 de zile.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here