1.000.000 de monede pentru Spitalul Copiilor la Sibiu

PUBLICITATE - Pentru detalii ne puteți contacta la admin@transilvanianews.com

”Ne-am propus sa construim primul centru medical independent de oncologie si hematologie pediatrica din Romania. Si pentru asta avem nevoie de 80.000.000 RON. Pare mult la prima vedere, dar ar insemna ca fiecare roman care traieste in aceasta tara sa doneze 1 leu o data la 9 luni sau 4 lei in total (pentru ca noi vrem sa strangem acesti bani in 3 ani).

Spitalul va fi detinut si operat de o fundatie. Si, foarte important: ne dorim sa construim acest centru fara a solicita sau primi vreun ban de la Statul Roman. Adica doar din donatii si sponsorizari oferite de persoane fizice si juridice private, romane sau straine, fonduri europene sau de alt gen. Dar nu bani publici romanesti. Ne dorim ca acest spital sa fie construit de noi TOTI pentru copiii nostri.

El va avea 50 de paturi, 2 sali de operatie complet echipate, sectie de radioterapie si sectie de transplant medular. Stim ca este un proiect indraznet. Tocmai de aceea avem nevoie si de ajutorul tau. Asa ca ne dai, te rugam, 1 leu? Ca sa construim un spital pentru copii!

Vrem sa strângem, împreună cu ajutorul vostru, un milion de monede pentru Spitalul Copiilor. Și nu o putem face fără voi. Așadar, ia-ți mărunțișul de care suntem siguri că mai uiți și aruncă primul pumn în chipul hâd al cancerului.

Nu-i nevoie de mult dar e nevoie de mulți inimoși ca și tine, pe care îi așteptăm începând de astăzi și până pe 30 aprilie la NOD Pub în Piața Mică. Noi am pregătit borcanele care așteaptă să fie umplute.

Îți mulțumim în numele nostru, al Asociației 1 LEU.ORG și mai ales în numele copiilor care se vor bucura de ajutorul tău!  Doar împreună putem construi primul centru medical independent de oncologie și hematologie pediatrică din Romania! Detalii proiect: http://www.1leu.org/” Asociația 1LEU.ORG

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here