CLUJ: Drapelul judeţului va fi înmânat alpinistului clujean Pătraşcu Iuliu Ciprian

PUBLICITATE - Pentru detalii ne puteți contacta la admin@transilvanianews.com

Consiliul Judeţean Cluj va înmâna joi drapelul județului alpinistului Pătrașcu Iuliu Ciprian. Evenimentul va avea loc în urma expediției cunoscutului alpinist clujean Pătraşcu Iuliu Ciprian, cel care îşi propune ambiţiosul obiectiv al cuceririi celui mai înalt vârf din lume, Everest.

Preşedintele Consiliului Judeţean Cluj, Marius Mînzat, îi va înmâna temerarului alpinist drapelul judeţului Cluj, însemn oficial ce urmează să fie dus pe cel mai înalt vârf din lume în cadrul expediţiei pe care alpinistul clujean o va desfăşura în perioada 10 aprilie – 31 mai 2016.

Pătraşcu Iuliu Ciprian, unul dintre cei mai cunoscuţi alpinişti clujeni, a reuşit în anul 2015 performanţa de a deveni primul clujean şi cel de-al patrulea român care a atins cel mai înalt vârf de pe continentul Antarctica, hobby-ul său concretizându-se în iniţierea unui proiect, „Seven Summits today”, care presupune atingerea cu succes a celor mai înalte vârfuri de pe şapte continente. Până în prezent, ambiţiosul sportiv clujean a reuşit să cucerească cinci din cele şapte vârfuri, următorul obiectiv reprezentându-l vârful Everest, cel mai înalt din Asia.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here