Alba: O femeie urmărită la nivel internațional, a fost reținută pe Aeroportul Internațional din București

PUBLICITATE - Pentru detalii ne puteți contacta la admin@transilvanianews.com

O femeie din Alba Iulia, urmărită la nivel național și internațional, a fost preluată de pe Aeroportul Internațional Henri Coandă București și introdusă în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Alba, pentru executarea unui mandat de arestare preventivă.

La data de 05.04.2016, polițiștii Compartimentului Urmăriri din cadrul Serviciului de Investigații Criminale al Inspectoratului de Poliție Județean Alba au preluat-o, de pe Aeroportul Internațional Henri Coandă București, pe o femeie în vârstă de 41 de ani, din Alba Iulia, ce era urmărită la nivel național și internațional, fiind posesoarea unui mandat de arestare preventivă.

Pe numele ei, la data de 08.04.2014, Tribunalul Alba a emis un mandat de arestare preventivă, pe o perioadă de 30 de zile, pentru mai multe infracțiuni, printre care înșelăciune și sustragere de sub sechestru.

Femeia a fost trimisă în judecată pentru că, împreună cu soțul său, asociat al firmei pe care o conducea femeia, ar fi vândut diferite pachete turistice, fără a face rezervări la operatorii de turism, conform contractelor încheiate și fără a vira banii încasați.

Ulterior și-ar fi însușit sumele de bani încasate și au părăsit țara.

În urma colaborării polițiștilor Serviciului de Investigații Criminale din IPJ Alba cu autoritățile judiciare din Regatul Unit al Marii Britanii, prin intermediul Centrului de Cooperare Polițienească Internațională din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române, cea în cauză a fost localizată și reținută pe teritoriul Regatului Unit al Marii Britanii, în cursul lunii noiembrie 2014. Ulterior, ca urmare a apelului formulat către autoritățile britanice, aceasta a fost plasată sub control judiciar.

Femeia a fost depusă în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Alba, urmând ca azi, 06.04.2016, să fie prezentată judecătorului de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Alba.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here