Harghita: Jaf de 10.000 de lei dintr-o casă de valori! Un tânăr de 25 de ani, suspect

PUBLICITATE - Pentru detalii ne puteți contacta la admin@transilvanianews.com

O persoană de 25 ani din Praid este cercetată penal fiindcă ar fi sustras 10.000 lei din casa de valori a unei societăţi comerciale.

Pe parcursul zilei de ieri, un bărbat de 34 de ani, din Odorheiu Secuiesc, s-a adresat poliţiştilor de la Postul de poliţie Praid, sesizând faptul că persoane necunoscute au pătruns în incinta unei societăţi comerciale din localitatea susmenţionată de unde au sustras 10.000 lei.

În urma cercetărilor efectuate, poliţiştii l-au identificat şi prins pe autorul faptei, un tânăr de 25 ani, din Praid, care la data de 01.04.2016, prin folosirea de chei  potrivite a pătruns în incinta unei unităţi comerciale şi a sustras, dintr-o casă de valori, suma de 10.000 lei. Prejudiciul a fost recuperat, în întregime, fiind restituit părţii vătămate.

A fost întocmit dosar penal pentru comiterea infracţiunii de furt calificat, urmând ca, după finalizarea cercetărilor, acesta să fie înaintat, spre competentă soluţionare, către Parchetul de pe lângă Judecătoria Odorheiu Secuiesc.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here