Brașovul ar putea avea ”Ghiseul Unic de cartier”! Lumea ar scăpa de deplasări și cozi interminabile

PUBLICITATE - Pentru detalii ne puteți contacta la admin@transilvanianews.com
Brașovul ar putea avea ”Ghiseul Unic de cartier”! Lumea ar scăpa de deplasări și cozi interminabile. Ideea îi aparține candidatului independent la Primăria Brașov, Cornel George Comșa. Acesta a fost solicitat să dea un exemplu despre cum poate fi Primăria un furnizor de servicii mai mult decât este acum.
“Stim cu totii cat de greu le este bunicilor nostri, sotiilor sau persoanelor cu dizabilitati sa bantuie de la un ghiseu la altul de la o cladire la alta, dintr-un capat in celalat al orasului. Intentionez sa infiintez in centrul fiecarui cartier brasovean unul, doua sau chiar trei (in functie de marimea cartierului) Ghisee unice, care vor dedicate persoanelor cu dizabilitati, varstei a treia si femeilor gravide sau lauze. Aici vom instala personal calificat strict pe cele trei directii, personal,care va avea toate actele si formularele necesare, va putea incasa taxe, plati de facturi, tot ce tine de birocratia inutila la care oamenii sunt supusi astazi.
Va dau un exemplu, o gravida, sau o lauza, mama de cateva zile, trebuie sa mearga la Primarie in centru, dupa care la Finante, dupa care la un contabil, dupa care pe Panselelor, ca sa isi faca un amarat de dosar pentru a-si incasa banii ce i se cuvin dupa nasterea copilului. Am intalnit mame plangand, ca nu si-au completat bine o foaie si trebuia sa faca traseul inca o data! Si mai dadeau fata in fata si cu niste “acrituri” pe la ghisee. Ghiseul unic de cartier va fi la doi pasi si va rezolva majoritatea acestui tip de probleme. “

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here