Brașov: Urșii din Armenia au ajuns astăzi în România!

PUBLICITATE - Pentru detalii ne puteți contacta la admin@transilvanianews.com

Urșii din Armenia au ajuns astăzi în România! Compania Aeriană a efectuat în această dimineață zborul pe ruta Yerevan – România, iar la ora 12:55 au aterizat pe Aeroportul Otopeni. De acolo au fost preluați de reprezentanții Asociației Milioane de Prieteni și transportați în Rezervația de ursi Libearty Zărnești.

Acum două zile, transportul urșilor a fost refuzat din cauza unor probleme de greutate a cuștilor, probleme constatate la aeroportul din Yerevan.

Cei doi urși din Armenia au fost la un pas de moarte după ce au fost abandonați și lăsați să moară de foame chiar de proprietarul lor.

Un urs care ar trebui să aibă aproximativ 400 de kilograme, nu depășea, acum câteva săptămâni, 50 de kilograme. Au fost mutați la Grădina zoologica din Erevan, unde au fost hrăniți adecvat și tratați.

Toate costurile de hrană și tratament în Erevan sunt suportate de Fundația Brigitte Bardot, fundație care s-a declarat dispusă să suporte și costurile de transport până în România.

Mai multe despre Masha si Misha cititi pe: http://www.ampbears.ro/stiri/sanctuarul-libearty-sansa-la-o-viata-noua-pentru-ursii-din-armenia

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here