Harghita: Fără permis și sub influența alcoolului, a intrat cu motocicleta într-un gard! Șoferul a fost rănit grav

PUBLICITATE - Pentru detalii ne puteți contacta la admin@transilvanianews.com

Un bărbat de 36 de ani a fost rănit grav după ce a intrat cu motocicleta într-un gard. Șoferul se afla sub influența băuturilor alcoolice și nu deținea permis de conducere, conform unui comunicat de presă emis de Inspectoratul Județean de Poliție Harghita. Accidentul a avut loc aseară, în jurul orelor 21:00, pe D.C 142 la Vărșag.

”În timp ce conducea o motocicletă neînmatriculată pe D.C. 142 din localitate, fără să posede permis de conducere şi având 0,45 mg/l alcool pur în aerul expirat, într-o curbă la dreapta situată pe un segment de drum în pantă a pierdut controlul asupra direcţiei şi s-a izbit de gardul unui imobil.” Conform IPJ Harghita.

În urma impactului cel în cauză a suferit leziuni grave la piciorul drept, pe numele său fiind întocmite acte premergătoare urmăririi penale, sub aspectul comiterii infracţiunilor de conducerea unui autovehicul neînmatriculat, conducere fără permis, conducere sub influenţa alcoolului şi vătămare corporală din culpă pentru care, la finalizarea cercetărilor, va fi propusă soluție legală prin Parchetul de pe lângă Judecătoria Odorheiu Secuiesc.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here