Sălaj: Directoarea Crucii Roșii a demisionat din PSD, pierzându-și funcția de consilier județean

PUBLICITATE - Pentru detalii ne puteți contacta la admin@transilvanianews.com

Lorena Filip, directoarea filialei Sălaj a Crucii Roşii, a demisionat din PSD, partid pe lista căruia a ajuns consilier judeţean, renunţarea la calitatea de membru de partid determinând şi pierderea calităţii de ales local.

Potrivit unui comunicat de presă al Instituţiei Prefectului Sălaj, prefectul Marin Niţu a constat, miercuri, încetarea mandatului de consilier pentru Lorena Filip, dar şi pentru trei consilieri locali.

“Astăzi, 30 martie, prin ordin, prefectul judeţului Sălaj a constatat încetarea mandatelor înainte de expirarea duratei normale pentru un consilier judeţean – Filip Alexandra Lorena Maria, ca urmare a retragerii din partid, şi pentru 3 consilieri locali: Gergelyi Ildiko Monika, Almas Ioan – consilieri locali ai oraşului Jibou – , respectiv pentru Crişan Gligor, consilier local al comunei Meseşenii de Jos, având în vedere pierderea calităţii de membru de partid”, se arată în comunicatul menţionat.

Demisia din PSD a Lorenei Filip vine în contextul în care colega sa din Braşov, Luana Minea, implicată în scandalul poliţistului braşovean Marian Godină, a procedat în mod similar, în luna februarie, pentru ca mai apoi să renunţe şi la funcţia de director al filialei Braşov a Crucii Roşii. AGERPRES www.agerpres.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here