Partidul Ecologist Român crtitică în termeni duri risipa de bani din partea celorlalți candidați la Primăria Brașov

PUBLICITATE - Pentru detalii ne puteți contacta la admin@transilvanianews.com

Candidatul Partidului Ecologist Român la Primăria municipiului Brașov, jurnalista Mariana Sebeni-Comșa a lansat astăzi, în cadrul conferinței de presă săptămânale a ecologiștilor brașoveni conceptul OAMENII PRIMĂRIȚEI.

Avem cu toții prieteni sau cunoscuți foarte capabili, foarte onești, oameni care nu își vând cinstea la tarabă în schimbul oricărei sume de bani. Pe aceștia îi așteptăm la vot pe 5 iunie. Uitați-vă la ei. De 26 de ani trăiesc fără a avea funcții politice sau administrative. Se poate trăi cinstit! Ei exact asta demonstrează. Acești oameni trebuie respectați. Acești oameni trebuie reprezentați în legislativul și executivul Brașovului! Aceștia sunt OAMENII PRIMĂRIȚEI! Partidul Ecologist Român, inclusiv organizația județeană Brașov va participa în alegerile din 5 iunie cu astfel de oameni, cu brașoveni proveniți din rândul societății civile, oameni ca dumneavoastră, care nu s-au abonat la bani publici, care nu au primit funcții în dar, de la partid, care nu au nași sau părinți în funcții publice cheie din care aranjează viețile noastre, ale tuturor, oameni care trăiesc decent, din salarii muncite, care își educă pruncii în spiritul muncii cinstite, nu al șmecheriilor ilicite”, a declarat Mariana Sebeni-Comșa.

Candidatul PER pentru Primăria Brașov, Mariana Sebeni-Comșa spune că pe votul acestor oameni contează în alegerile din 5 iunie, pe votul celor care trăiesc onest și a prezentat un astfel de om la conferința de presă. Mihaela Marele este o mamă singură, în vârstă de 37 de ani, care crește frumos 2 copii, care și-a cumpărat o locuință cu credit de la bancă, pe care o va plăti până va implini 60 de ani. „O cunosc pe Mariana Sebeni-Comșa de 10 ani și vă pot spune că este un om onest, un om dintr-o bucată, care va face treabă în oraș și ne va reprezenta cu adevărat”, a declarat unul dintre oamenii primăriței, Mihaela Marele.

Mariana Sebeni-Comșa a anunțat că va prezenta, în cadrul conferinței de presă săptămânale a PER, câte un astfel de brașovean.

De asemenea, candidatul PER a criticat în termeni duri risipa de bani din partea celorlalți candidați la Primăria Brașov, care plătesc între 2500 și 4000 de lei pentru fiecare panou din oraș pe care și-au anunțat candidatura. „La final, tot noi vom plăti aceste cheltuieli, pentru că nota de plată a acestor domni va fi decontată din bugetul de stat, adică tot de la noi din buzunar. Vă asigur că eu îmi voi închiria un singur panou, cu bani proprii, câștigați prin muncă cinstită. Nu sunt mulți, dar sunt curați. Partidul Ecologist Român, organizația Brașov nu va deconta nicio cheltuială făcută în această campanie electorală. PER niciodată nu a luat niciun leu din banii românilor!”, a mai declarat candidata PER la Primăria Brașov, jurnalista Mariana Sebeni-Comșa.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here