În premieră la Brașov, DEVAS, Romanian Fusion Music & Dance

PUBLICITATE - Pentru detalii ne puteți contacta la admin@transilvanianews.com

Pentru prima dată, trupa DEVAS va concerta anul acesta și la Brașov. Orașul a fost inclus în prima parte a turneului național ”Romanian Fusion Music and Dance”. Cunoscuți pentru unicitatea lor, cei trei artiști ai trupei Devas, îmbină tradiționalul românesc cu muzica modernă, într-un show excepțional.

Premiera de la Brașov îi va întâmpina pe spectatori și invitați cu pâine și sare și le pregătește celor prezenți foarte multe surprize și momente inedite. O formație de tulnicărese vor încânta urechile publicului prezent, iar Alexandru Gecse va cânta la Caval și Tilincă, două dintre instrumentele tradiționale românești.

Tradiția și valorile muzicale românești fuzionează cu muzica modernă a zilelor noastre. Cu toții am auzit de ”Ciuleandra”, ”Perinița” sau ”Călușarii”, sunt doar trei dintre dansurile pe care spectatorii le vor putea vedea într-o formulă originală, pe muzica trupei DEVAS. Dansatorii profesioniști ai trupei Phoenix Dance Events vor introduce publicul într-o poveste de neuitat.

Trupa DEVAS va concerta la Brașov pe data de 16 aprilie, la Centrul de evenimente Lux Divina, Sala Dacia, de la ora 20:00. Biletele pot fi cumpărate înaintea evenimentului sau pot fi comandate prin telefon, la numărul 0734/727.680. Prețul întreg al biletelor este de 25 lei și redus pentru elevi, studenți și pensionari, 15 lei.

Spectacolul ”Romanian Music Fusion and Dance” este recomandat de consacrații artiști ai muzicii populare românești, Dumitru Fărcaș și Ioan Bocșa, și de Muzeul Național al Satului ”Dimitrie Gusti” București.

Pe 22 aprilie, trupa DEVAS va concerta la Timișoara, iar pe 24 aprilie, la Oradea.

Afiș concert 1

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here