Fetița de 4 ani, dispărută la Teliu, județul Brașov, a fost găsită!

PUBLICITATE - Pentru detalii ne puteți contacta la admin@transilvanianews.com

Fetița de 4 ani, dispărută la Teliu, județul Brașov, a fost găsită! Minora a fost preluată de o ambulanță a Serviciului Județean și transportată de urgență la Spitalul de Copii din Brașov. Conform unui comunicat emis de Ambulanța Brașov, fetița de 4 ani era conștientă, speriată, fără leziuni.

În urma activităților de căutare desfășurate azi de polițiști,jandarmi,localnici și pădurari,sprijiniți de câini din dotarea I.P.J.Brașov și de un elicopter al Inspectoratului General al Aviației,minora a fost găsită în viață azi,în jurul orei 18.00,în zona de pădure Drumul Culmii,la aproximativ 4-5 km. de locuința ei.

În cursul zilei de ieri, Postul de Poliție Teliu a fost sesizat prin Serviciul 112 cu privire la faptul în jurul orei 15.00, Ganea Alexandra, 4 ani, a fost lăsată nesupravegheată și a dispărut de la domiciliul din comună.

Imediat după sesizare, polițiștii au început activitățile de căutare a minorei. La activități participă 65 de polițiști, 12 jandarmi și 80 localnici, sprijiniți de 3 câini specializați ai I.P.J.Brașov.

Revenim cu detalii…

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here