Femeie din Republica Moldova depistată cu ședere ilegală în Bistrița! A fost obligată să părăsească țara

PUBLICITATE - Pentru detalii ne puteți contacta la admin@transilvanianews.com

Polițiștii Inspectoratului General pentru Imigrări — Biroul pentru Imigrări Bistrița — Năsăud au desfășurat, în data de 28 martie a.c., o acțiune pe linia prevenirii și combaterii șederii ilegale a străinilor, pe raza municipiului Bistrița.

Cu această ocazie, a fost depistată, cu ședere ilegală, o femeie în vârstă de 31 de ani, din Moldova, care a intrat pe teritoriul României în baza convențiilor internaționale, însă, la expirarea dreptului de ședere, nu a părăsit teritoriul țării noastre.

Urmare a celor constatate, polițiștii de la Imigrări au emis pe numele acesteia o decizie de returnare, prin care este obligată să părăsească teritoriul României în cel mult 15 zile. Totodată, a fost sancționată contravențional cu amendă în valoare de 400 de lei, în conformitate cu prevederile O.U.G. nr. 194/ 2002 privind regimul juridic al străinilor în România, republicată, cu modificările și completările ulterioare.

Biroul pentru Imigrări Bistrița-Năsăud continuă activitățile de prevenire și combatere a șederii ilegale a străinilor, utilizând toate resursele proprii de care dispune pe acest segment de activitate și cooperând cu toate instituțiile abilitate în menținerea unui climat de ordine și liniște publică în rândul comunității noastre.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here