Mureș: Poliția a aplicat amenzi de peste 191.000 de lei și 30 de permise suspendate, în doar trei zile

PUBLICITATE - Pentru detalii ne puteți contacta la admin@transilvanianews.com

În ultimele trei zile, peste 500 de poliţişti au acţionat pentru prevenirea faptelor antisociale şi menţinerea ordinii şi siguranţei publice, suplimentar faţă de activităţile dispozitivelor curente din teren. Astfel, poliţiştii de ordine publică, de la rutieră, de investigaţii criminale, investigarea criminalităţii economice, arme explozivi şi substanţe periculoase au efectuat 32 de acţiuni specifice muncii de poliţie.

În urma acţiunilor, au fost constatate 15 infracţiuni în flagrant şi au fost aplicate 734 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de peste 191.900 de lei şi au fost confiscate bunuri de 1.005 lei.

Cu această ocazie, poliţiştii au intervenit şi au aplicat 105 sancţiuni contravenţionale pentru nerespectarea normelor privind ordinea şi liniştea publică prevăzute de Legea 61/1991.

Pentru prevenirea accidentelor de circulaţie, poliţiştii rutieri au desfăşurat activităţi, în urma cărora au aplicat 609 sancţiuni ca urmare a încălcării normelor O.U.G. 195/2002 privind circulaţia pe drumurile publice.

Ca măsură complementară, poliţiştii au reţinut 30 de permise de conducere (11 alcool, 6 viteză, 13 alte cauze) şi au retras 15 certificate de înmatriculare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here